تحلیل برکت در بورس، در دوران کرونا مخاطبان بیشتری داشته. گروه دارویی برکت در این برهه حساس تاریخی، خدمات گسترده ای به مردم ایران ارائه داده است. اما این شرکت از کجا پا گرفته است؟
تحلیل برکت در بورس
شرکت گروه دارویی برکت، آن چنان قدمتی ندارد. این امر میتواند بسیار در تحلیل برکت تاثیر گذار باشد، این شرکت در سال 89 با نام "شرکت فناوری های نوین دارویی تدبیر" تأسیس شد. این شرکت کارخانه های دارویی مصادره شده از خانواده خسروشاهی را به دست آورد و در آن به فعالیت پرداخت. در حال حاضر، گروه دارویی برکت 14 درصد از کل داروهای ضروری کشور را، از طریق 25 شرکت زیرمجموعه خود تأمین می کند. همچنین بخشی از تولیدات این شرکت به کشورهای دیگر صادر می شود.
سلول درمانی برکت
در تاریخ 25 اردیبهشت 97، کارخانه سل تک فارمد افتتاح شد. این کارخانه نخستین مرکز تولید سلول های بنیادین در غرب آسیا است که در حوزه سلول های بنیادی، پزشکی بازساختی و طب ترمیم فعالیت می کند. اما خود شرکت سل تک فارمد در بهمن 92 با هدف تأمین نیاز کشور به سلول درمانی، تأسیس شد. بنیان گذاران این شرکت، گروه دارویی برکت و پژوهشگاه رویان هستند.
محصولاتی که این شرکت به تولید می رساند، در زمینه های مختلف درمانی استفاده می شوند؛ ریکالرسل برای درمان ویتیلیگو، منیوسل برای درمان حمله قلبی، لوپوس سل برای رفع پیری پوست، رنیودرم سل به منظور برای درمان اسکار، آکنه و پیری پوست، دستروسل برای درمان GVHD و مزستروسل برای درمان آرتروز بخشی از محصولات این شرکت دارویی می باشند.
داروهای درمان سرطان
گروه دارویی برکت با هدف تأمین داروهای ضد سرطان در کشور، شرکت سبحان انکولوژی را با عنوان " شرکت فرآورده های شیمی درمانی سبحان" در سال 81 راه اندازی و در اسفند 88 ، مطابق با استاندارد های جهانی به بهره برداری رسید. این شرکت که اولین واحد تولیدی فرآورده های ضد سرطان در خاورمیانه است، محصولات خود را در داخل کشور و همچنین ده کشور خارجی به فروش می رساند.
دارو های این شرکت به صورت خوراکی و تزریقی قابل استفاده است. علاوه بر این، شرکت سبحان انکولوژی با استفاده از فناوری نانو، داروهایی را برای درمان سرطان تولید می کند که اثربخشی بیشتر و عوارض کمتری داشته باشند. در بهمن ماه 1390 شرکت سبحان انکولوژی با راه اندازی خط تولید نانو داروی ضد سرطان کشور، ایران را به جایگاه دوم (پس از آمریکا) در زمینه تولید این نوع دارو رساندند.
صادرات دارویی برکت به کشور های دیگر
گسترش دایره توزیع و فروش، بخش مهمی از تحلیل برکت در بورس است. این شرکت در توسعه قلمروی خود اقدامات جدی داشته که مهم ترین آن تأسیس شرکت برکت الصحه می باشد. مسئولیت صادرات دارو، صادرات تجهیزات پزشکی، تأسیس کارخانه های مشترک در کشورهای هدف و انتقال فناوری ساخت تجهیزات به داخل کشور، بر دوش شرکت برکت الصحه افتاده. این شرکت محصولات برکت را به کشورهایی همچون عراق، سوریه، افغانستان، تاجیکستان، اوگاندا، قزاقستان، پاکستان، لبنان، گرجستان، سریلانکا، فیلیپین و ازبکستان صادر می کند.
اقدامات مهم برکت در برابر ویروس کرونا
در اواخر سال 98، ویروس کرونا حمله خود را به کشور ایران آغاز کرد. از روزهای ابتدایی این خبر، هیچ اقدامی برای مبارزه با این ویروس و پیشگیری از آن برای مردم و نهاد های پزشکی تعریف نشده بود. بهترین تصمیمات به سرعت گرفته شدند و همه اقدمات، با نیت آزمون و خطا انجام می شد.
گروه دارویی برکت یکی از نهاد هایی بود که در این زمان تمام تلاش خود را برای خدمت رسانی به مردم و کادر درمان انجام داد.
یکی از کارهای مهم این شرکت، راه اندازی سامانه تلفنی 4030 بود. این سامانه که متعلق به شرکت "برکت تل" است، با 2000 خط تلفن و 160 پزشک داوطلب در سراسر کشور، با هدف مشاوره تخصصی و غربالگری کرونا شروع به کار کرد. این پزشکان به پرسش های مردم در رابطه با این ویروس ناشناخته و جدید، پاسخ می دهند و به آنها توصیه هایی متناسب با وضعیت شان ارائه می دهند.
یکی دیگر از اقدامات پرقدرت گروه دارویی برکت در دوران اپیدمی کرونا، تولید واکسن کرونا بود. واکسن "کوو ایران برکت" اولین واسکن ایرانی کرونا شناخته می شود.
همچنین داروی رمدسیویر که برای بیماران کرونایی، بهبودی نسبی به وجود می آورد، محصول دیگر برکت در این دوران است.
گروه دارویی برکت، با بالارفتن مصرف ماسک و مایع ضدعفونی کننده در کشور و خطر کمبود آن، برخی خط تولید های خود به کالاهای مصرفی اختصاصی پیشگیری کرونا، نظیر ماسک و ضدعفونی تغییر داد.
در ادامه با شرکت گروه دارویی برکت بیشتر آشنا می شویم. برای مطالعه انواع تحلیل برکت در بورس نیز به بخش تحلیل این نماد مراجعه نمایید.
- ۰ ۰
- ۰ نظر